Szobafestő - Mázoló - Tapétázó
Országos Ipartestület

V4 Nemzetközi Konferencia az IPOSZ szervezésében

MEGHÍVÓ - 2019.10.15.

Mint ismeretes az IPOSZ jelenleg is végrehajt egy V4 projektet, amelynek témaköre: „Digitalizáció, Robotizáció és a Technológiai Modernizáció, mint az építőiparban működő KKV-k termelékenységének, hatékonyságának mozgatórugója”.

Ennek keretében egy nemzetközi konferenciára kerül sor 2019. október 15-én, amelyen a témakörrel kapcsolatban a V4 országok szervezeteinek vezetői, az osztrák, az olasz, a német kézműipar képviselői és az Európai Építőipari Kis- és Középvállalkozások Szövetségének alelnöke kifejtik a véleményüket. Magyarországról a konferencián a Technológiai és Innovációs Minisztérium és a Külügyi és Külgazdasági Minisztérium képviselteti magát.

A konferencia helyszíne:        Benczúr Ház, Budapest, Benczúr utca 27.

Időpontja:                                 2019. október 15.


A konferencia nyelve angol, magyar szinkron tolmácsolással. A konferencia részletes programja letölthető itt.

Minden érdeklődőt ezennel szeretettel meghívunk erre a nemzetközi konferenciára, amelynek létrejötte és megrendezése tovább erősíti az IPOSZ hazai és nemzetközi presztízsét.

Kérjük, hogy a jelentkezési lap visszaküldésével október 11-ig igazolja vissza, amennyiben részt kíván venni a nemzetközi konferencián.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a nemzetközi konferenciának még 2019. október 16-án délelőtt is lesz folytatása, szintén magyar szinkron tolmácsolással, amelyen a résztvevő nemzetközi képviselők még összefoglalják a tapasztalatokat és itt mód van esetleges hozzászólásokra is. Ezt a napot is szíves figyelmébe ajánljuk és az érdeklődőket természetesen ide is szeretettel látjuk.

Bármilyen felmerülő kérdésben, Solti Gábor igazgató (06-20-493-1630) és Rettich Tamás főtanácsos (06-30-385-6048) készséggel állnak rendelkezésre.

Tisztelettel,

Németh László
elnök