Szobafestő - Mázoló - Tapétázó
Országos Ipartestület

Új együttműködések a Festő iparágban!

WAGNER Építőipari szórástechnika

SZMTOI

A járvány miatt elhúzódott a régen tervezett aláírás, de az eltolódás miatt így még részletesebben, és jobban elő tudtuk készíteni az iparág meghatározó szereplői közötti együttműködést!

Közös célkitűzések!

A Szobafestő Mázoló Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) hosszútávú terveit szem elött tartva, keres olyan szakmai partnereket, akik tudnak azonosulni a célkitűzéseinkkel, és magas szakami tartalommal megvalósítani azokat!

Ipartestületünk (SZMTOI) egy szakmailag független, non-profit, civil szervezet, akinek fő feladata a szakmai érdekképviselet. Szeretnénk minél több gyártót, és forgalmazót bevonni abba a közös munkába, ahol az elsődleges cél a szakmai tudás, tartalom, innováció átadása a Festő vállalkozók számára! A gyártók, forgalmazók, Ipartestületi tagjaink számára át tudják adni a modern technológiák, anyagok használatát, amivel a Festő vállalkozó termelékenysége, minőségi munkavégzése megkönnyíthető. 

A 2020-21-es évben is több cég csatlakozott ehhez a „feladathoz”, és tartottak bemutatókat, képzéseket. A bemutatókat nagy részt az Ipartestület székházában létrehozott Scholtz Róbert képzési központban tartottak. Nagyon örülünk, hogy a bemutatókon összesen, mintegy 600 fő vett részt!

WAGNER Építőipari szórástechnika

Airless, Aircoat, PlastCoat vagy XVLP – minden profi kezébe a megfelelő készüléket ajánljuk!

A WAGNER szortimentjéből minden építőipari profi számára szinte minden anyaghoz tudunk megfelelő szóróberendezést adni. A WAGNER neve egyet jelent a minőséggel és an innovációval - mindent megteszünk a tökéletes felületbevonás érdekében. 

A DINOCOOP Kft. munkatársai 2005 óta foglalkoznak a WAGNER termékek magyarországi képviseletével. Az építőipari szórástechnikai termékek képviseleteként és kizárólagos importőreként minden partnerünk számára igyekszünk a legjobb együttműködést nyújtani, akár új készülék vásárlásáról, üzembe helyezéséről, tanácsadásról vagy szervízről legyen szó. Számos viszonteladóval és anyaggyártóval működünk együtt, hogy a profik számára a szóróberendezéseink minél egyszerűbben elérhetőek és használhatóak legyenek. 

Az együttműködés keretei között a 
A DINOCOOP Kft. jelentős kedvezményt nyújt az Ipartestület tagjainak a Wagner szórógépekből, és magas színtű oktatást szervezünk közösen székházunkban!
A DINOCOOP Kft. az SZMTOI ezüsfokozatú partnere lett!