Szobafestő - Mázoló - Tapétázó
Országos Ipartestület

Új együttműködések a Festő iparágban!

KING STONE CHEMICALS KFT.

SZMTOI
A járvány miatt elhúzódott a régen tervezett aláírás, de az eltolódás miatt így még részletesebben, és jobban elő tudtuk készíteni az iparág meghatározó szereplői közötti együttműködést!

Közös célkitűzések!
A Szobafestő Mázoló Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) hosszútávú terveit szem elött tartva, keres olyan szakmai partnereket, akik tudnak azonosulni a célkitűzéseinkkel, és magas szakami tartalommal megvalósítani azokat!

Ipartestületünk (SZMTOI) egy szakmailag független, civil szervezet, akinek fő feladata a szakmai érdekképviselet. Szeretnénk minél több gyártót, és forgalmazót bevonni abba a közös munkába, ahol az elsődleges cél a szakmai tudás, tartalom, innováció átadása a Festő vállalkozók számára! A gyártók, forgalmazók, Ipartestületi tagjaink számára át tudják adni a modern technológiák, anyagok használatát, amivel a Festő vállalkozó termelékenysége, minőségi munkavégzése megkönnyíthető. 

A 2020-21-es évben is több cég csatlakozott ehhez a „feladathoz”, és tartottak bemutatókat, képzéseket. A bemutatókat nagy részt az Ipartestület székházában létrehozott Scholtz Róbert képzési központban tartottak. Nagyon örülünk, hogy a bemutatókon összesen, mintegy 600 fő vett részt!

KING STONE CHEMICALS KFT.

Gyárunk Budapesttől 30 kilométerre, jól megközelíthető helyen, a dabasi Ipari Park területén található.

A termékgyártás 2006-os indulása óta, a növekvő piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva, az üzem területét folyamatosan bővítve, mára 5 hektáron elterülve, 7500 m2 felépítmény ad helyet sokszínű termék portfóliónk elemeinek, illetve a teljes hőszigetelő rendszer gyártásának.

Épületeink fejlesztése mellett fontos számunkra a folyamatos technológiai fejlesztés, gépparkunkat és a gyártáshoz kapcsolódó folyamatokat automatizáljuk, ennek segítségével növelve kapacitásunkat.

2016.02.19-én ünnepélyes keretek közt átadott polisztirol (EPS) gyártócsarnok volt, amely a teljesen saját gyártású hőszigetelő rendszer piacra kerülését tette lehetővé számunkra.

2019-ben átadásra került az 1625 m2 alapterületű, modern technológiával felszerelt színezővakolat és festéküzem, ami teljesen automatizált, jelentősen megnövelt kapacitású gyártást fog lehetővé tenni.

Az együttműködés keretei között a KING STONE CHEMICALS KFT.termékeinek megismertetése a cél, és a hőszigetelés oktatása a Festő szakemberek számára! Az új technológiák, és anyagok tesztelése, véleményezése, minél szélesebb szakmai körben!
A KING STONE CHEMICALS KFT. az SZMTOI ezüsfokozatú partnere lett!