Szobafestő - Mázoló - Tapétázó
Országos Ipartestület

Generációváltás az SZMTOI vezetésében!

Tisztújító taggyűlés a Szobafestő Mázoló Tapétázó Ipartestületnél!

Tisztújító taggyűlést tartott a Szobafestő Mázoló Tapétázó Ipartestület 2019.03.23.-án!

A rendezvényt elismerések átadásával kezdtük, Csáki Csaba (aranykoszorús Festőmester), és Horváth József (PPG Trilak kft, képzési vezető) által felkészített Cseke Szabolcs az Euro Skills nemzetközi versenyen (szakmák olimpiáján) Magyarországot képviselte, és érte el eddigi legjobb eredményét! Szabi,és ezzel Magyarország ezüstérmet kapott a Festő – dekoratőr szakmában! Ezért a felkészítők részéről Csáki Csaba vette át az SZMTOI elismerését, és természetesen kapott elismerés a versenyző Szabolcs is!
 

 A még regnáló elnök, és alelnökök beszámolóival folytatódott a rendezvény, ahol az elmúlt 5 év volt értékelve. Nagyon örülünk, hogy ezt a rendezvényt már az új, gyönyörűs székházunkban sikerült megtartani, ez tette fel a koronát az elmúlt 5 év munkájára!

A következőkben minden tisztségviselő lemondott tisztségéről, és az elnök megköszönte a munkájukat.

Következett a szavazás, amit a jelölőbizottság által felállított jelöltek megismerése után, titkos szavazással szavaztak meg a tagok.

Az új vezetőség a következőképpen lett megválasztva:

  • Elnök, ügyvezető: Kovács László Zoltán
  • Alelnök: Csáki Csaba, Tóth Antal
  • Elnökségi tagok: Batthyányi József; Kiss Dávid; Encz Attila; Huszka István
  • Etikai bizottság elnöke: Tóth András
  • Etikai bizottsági tagok: Pásztor Attila, Kiss Tamás
  • Felügyelőbizottság elnöke: Krepsz Kornél
  • Felügyelőbizottsági tagok: Szalai Dezső, Eck Róber
     

        
Az Országos szervezetünket meg szeretnénk erősíteni regionális csoportokkal, mert lokálisan kell valaki, aki összefogja a helyi festő vállalkozókat, és ismeri a helyi sajátosságokat! Ennek megfelelően megalakult az első regionális csoportunk Baranya Megyében, aminek vezetője Batthyányi József! József tevékenykedése már is érzékelhető, tagokat gyűjtött maga köré, és szervezi a helyi rendezvényeket, szakmai találkozókat, és bevon nagy gyártó cégeket. Ezt a regionális tervünket szeretnénk tovább vinni, és az egész országban megvalósítani!

 

 


A taggyűlésen megemlékeztünk a váratlanul elhunyt Kálna Gabriella titkárnőnkről, aki nagyon sokat tett az Ipartestületünkért! Temetésére gyűjtést szerveztünk, amin 50.000 ft gyűlt össze. Ezt az összeget eljutattuk a családjának. Temetésén képviseltette magát az Ipartestületünk, koszorút helyeztünk a ravatalozóban.