Szobafestő - Mázoló - Tapétázó
Országos Ipartestület

Prowallz szerszám bemutató

2019. 10.15. kedd, 10 órától

Tisztelt Tagtársak, Érdeklődők!

Összeállt a PROWALLZ.HU által szervezett LEVEL5, DELKO, WALL-TOP bandázsoló, élvédőző, glettelő festő szerszám bemutató helyszíne és pontos időpontja is.

A Szobafestő Mázoló Tapétázó Országos Ipartestület csatlakozva ehhez az innovatív kezdeményezéshez, felajánlotta előadótermét és gyakorlati helyiségét , otthont adva ezáltal ennek az érdekes bemutatónak.

Időpont: 2019. 10.15. kedd, 10 órától
A pontos cím: Dunaharaszti, Arany János u.3.

A szerszám bemutató mögé beállt a KNAUF Építőipari Kft is, személyes képviselőjük elhozza a kitűnő vödrös glettjeiket, amivel gyakorlati helyiségünkben kipróbálhatjátok a szerszámokat munka közben is. A LEVEL5 amerikai szerszám forgalmazó hozza magával a kitűnő bazooka és flatbox szettjeit, amit kipróbálhattok egy bemutató falon és a DELKO bandázsoló szerszámok is kipróbálhatók lesznek. Tesztelhettek még teleszkópos sarok görgőket, lepkéket, glett lehúzókat, spaklikat. Olyan szerszámokat tudtok most kipróbálni, amit még csak kevesen használnak az országban viszont annál népszerűbbek és ismertebbek a világon. Hivatalos forgalmazón keresztül most érkeztek meg Magyarországra ezek a szerszámok!

Készülünk meglepetés ajándékokkal, italokkal, sőt tartunk egy sorsolást a helyszínen, a résztvevők között. A nyertes díja egy Level5 és egy Dewalt spakli vagy egy 40 cm-és Olejnik lepke lesz!

A LEVEL5 angol nyelven tartja a bemutatót de tolmácsot biztosítunk így bátran kérdezhettek is! Akit érdekel ez a különleges szerszám bemutató az jelentkezhet az info@prowallz.hu email címen vagy az SzMTOI elérhetőségein (szmtoi@szmtoi.hu email címen)!

A helyszín befogadóképessége korlátozott, mihamarabbi jelentkezés erősen javasolt. Várunk minden érdeklődő kollégát, tanulót vagy csak a profi szerszámokat szerető civilt is a bemutatónkon.

Üdvözlettel:
SzMTOI csapata
Lukács Áron - PROWALLZ.HU