Szobafestő - Mázoló - Tapétázó
Országos Ipartestület

Festő szakmai bemutató meghívó

Szakmai bemutató 2019.09.27-én (péntek) 13.30-16.30-ig az SZMTOI székházában.

Kedves Festő Kolléga!

A Szobafestő Mázoló Tapétázó Országos Ipartestület kiemelt célul tűzte ki, hogy a Festő szakembereknek biztosít olyan fórumot, ahol (festék) gyártó cégek termékeivel megismerkedhetnek, vagy ha már ismeri, akkor kérdéseket tehet fel a gyártó alkalmazástechnológusainak!

Egy ilyen szakmai bemutatóra szeretnénk meghívni Önt 2019.09.27.-re (péntek) 13.30-16.30-ig az SZMTOI székházába 2330 Dunaharaszti Arany János út 3 szám alá.

(Parkolni a Baktay Ervin téren – Erzsébet út sarkon ingyenesen lehet, ahonnan 500m sétával megközelíthető a székház.)

A rendezvényen a PPG Trilak, és az Optima Forma (Mester ragasztó, tömítőanyagok) együttműködő partnereink tartanak bemutatót a szakembereknek. Részletes program a meghívóban található!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A bemutatótermünk befogadóképessége miatt az első 30 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a többieket értesítjük új időpontról, amikor a bemutatót meg tudják tekinteni.

Regisztrálni lehet digitálisan a következő linken lévő űrlap segítségével, vagy a meghívóban feltüntetett telefonon, és emailben. Elérhetőségeinket a www.festnet.hu honlapunkon is megtalálják

A regisztrációs űrlaphoz kattintson ide.

A rendezvény résztvevői között kisorsolunk több tárgynyereményt is, érdemes eljönni erre a jó hangulatú rendezvényre, hogy szakmázzunk egy kicsit közösen.

Mindenki jelentkezését várja az SZMTOI csapata!