FESTŐK SZAKMAI NAPJA

Írta: Kálna Gabriella.

egyuttmukodes alairas 201804062018. április 6-án közösen rendezte meg a FESTŐK SZAKMAI NAPJÁT a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI), a PPG Trilak Kft. támogatásával és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével, a Kamara Kecskeméti épületében.
A rendezvényen együttműködési megállapodást írt alá a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestülettel, melynek célja az aktív szakmai vállalkozások támogatása.
A szerződést a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara részéről Tasi László alelnök az SZMTOI részéről Kovács László Zoltán alelnök írta alá.
Foto:hiros.hu

Kovács László Zoltán az SZMTOI alelnöke kiemelte, hogy fontos olyan fórumokon megkeresni a szakembereket, hogy szakmailag minél többrétű szolgáltatásokat lehessen számukra nyújtani, továbbá kulcsfontosságú a szakmai utánpótlás - az oktatás megszervezése, támogatása!

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az SZMTOI közös céljai közt szerepel a szakmai jó gyakorlatok megismertetése, szakmai versenyek, továbbképzések rendezése kiemelkedő szerepet kap a közös pályaorientációs napok szervezése,a szakmai utánpótlás érdekében olyan rendezvények szervezése,hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok kedvet kapjanak a festő szakmához.

A rendezvényt szakmai kiállítók színesítették, akikkel az előadások és bemutatók után szakmai fórumon találkozhattak a résztvevők.