Karácsonyi meglepetés a Magyar Hospice Alapítványnak

Írta: Super User.

indito csapat
 
A Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület irányítása alatt több generáción átívelő, mintegy 17 főből álló csapat festéssel és mázolással ajándékozta meg az idén 25 éves Magyar Hospice Alapítványt.A munkához szükséges anyagokat a JUB Magyarország Kft. ajánlotta fel.
harman a letran
 
 
 
A Hospice Ház oktatótermének megújítását az ország minden tájáról érkezett festőmesterek és tanítványaik társadalmi felelősségvállalás keretében, önkéntes munkában végezték.
 
„25 éve szervezünk képzéseket szakemberek és önkéntesek számára, de Hospice Házunk számos nemzetközi képzésnek is otthont ad.” – monda dr. Muszbek Katalin, az alapítvány igazgatója.
„Az oktatóterem felújításra szorult már, de saját forrásból nem tudtuk kigazdálkodni, hiszen a betegellátásnak is csak 40 százalékát fedezi az állam.
 
zaro csapat
 
Hálásak vagyunk a JUB Magyarország Kft. felajánlásáért és az összefogásért a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestületnek.
A társadalmi felelősségvállalás körében végzett kezdeményezéssel 100 betegellátási napnak megfelelő összeggel támogatták alapítványunk tevékenységét.”

 

 

Az Ipartestület részéről csupán annyit szeretnénk hozzátenni,hogy ezúton is nagyon köszönjük minden kollégának a lelkiismeretes munkáját, aki részt vett ebben a nemes küldetésben!
Hagyományainkhoz híven, a munkában résztvevő kollégáink emléklapot kaptak a részvételért.

emleklapokkal