Építem a házam könyvsorozat

Írta: Super User.

Egy igazi hiánypótló könyv jelent meg nemrégen, mely jelentős segítséget tud nyújtani a szakmájukat mind magasabb színvonalon űzni akaró, a többi szakemberrel mind hatékonyabb együttműködésre törekvő festők, tapétázók számára is.
konyvborito kicsi

Az Építem a házam könyvsorozat most megjelent 4. kötete olyan ritka szakkönyv, amelyik el szeretné kerülni, hogy szakkönyvnek látszódjék. Közérthető, olvasmányos, lényegre törő, a dolgok miértjére koncentráló. Érthető módon,  hiszen a könyvsorozat eredeti célja az, hogy a házépítésre, komolyabb házfelújításra készülőket felkészítse az előttük álló kihívásra, elmagyarázza nekik az építkezés alapjait.
De éppen ezért lenne ott a helye minden szakember polcán is. Egészen biztos, hogy mindenki jónéhány újdonsággal, tévhiteket oszlató információval lesz gazdagabb saját, szűken vett szakmájában is, de az igazi haszon ott érhető tetten, hogy megismerhetők a "társszakmák" legfontosabb tudnivalói is! (Ebben a kötetben a festés és tapétázás mellett még a hideg- és melegburkolás, a belső térelválasztás, és a szárazépítés kapott helyet.)


Mivel napjaink házai egyre bonyolultabbak, jószerivel minden mindennel összefügg bennük, ezért óriásit lendíthet egy szakember elismertségén, ha könnyedén szót tud érteni a többi, házon dolgozó szakemberrel - no és nem mellesleg a megrendelővel. Az ehhez szükséges alaptudás könnyedén elsajátítható ebből a könyvből (és a könyvsorozat korábbi köteteiből)!

Az Építem a házam könyvsorozat 4. kötetéről (Szépség és praktikum) ide kattintva tudhat meg többet (bele is lehet olvasni!), és szintén itt lehet megrendelni is. A hírlevél olvasói 15% kedvezményre jogosultak, ha a Kedvezménykód mezőbe beírják: TAPÉTA!