Megszűnik a kedvezményes áttérés a TERC V.I.P. programra

Írta: Super User.

2017. március 31. után a régi KING, KIVI és VIKING programokról megszűnik a kedvezményes áttérési lehetőség valamint a support (támogató) szolgáltatás is. Ezek a programok a 2009-ben megjelent TERC V.I.P. program elődei, amelyek felett már eljárt az idő. Itt a lehetőség, hogy még a megadott időpontig kedvezményesen áttérjenek, mert 2017. április 3-tól csak teljesen új vásárlóként jelentkezhetnek ezen régi ügyfelek!

Itt az utolsó kedvezményes lehetőség, hogy a régi KING, KIVI és VIKING programokról áttérjenek a felhasználók a legújabb TERC V.I.P. 2017/1-es programokra. Nem elírás, az idei év kedvezménye, hogy a 2017/1-es frissítést is megkapják ingyenesen (2017.01.02. után).

A régi programokkal kapcsolatban már nem tudunk ügyfélszolgálati segítséget nyújtani, mert elavult illetve cégünk is a legújabb számítástechnikai rendszerekkel dolgozik, amely már csak az új TERC V.I.P. verziók kompatibilisek. A régi felhasználóinknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy problémamentesen át tudjanak térni az új verzióra. Legújabb programjainkban akár a már elkészített költségvetéseikhez is hozzá tudnak férni.

Áttérési díjak

VIKING-BRONZ   50 000 Ft + áfa
KIVI-SILVER   75 000 Ft + áfa
KING-GOLD 175 000 Ft + áfa

Ha több licenccel rendelkeznek vagy további kérdései lennének az áttéréssel kapcsolatban hívja a TERC Kft. ügyfélkapcsolati/értékesítési munkatársait.

Forrás: TERC Kft.