A Szent Lukács nap díjazottjai

Írta: Super User.

Az idei Szent Lukács nap azért is volt különleges, mert egyben Ipartestületünk újjáalakulásának 25. évfordulóját is ünnepeltük. Ez alkalomból azokat a kollégákat, akik sokat tettek a szakmáért, illetve kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, az Elnökség döntése alapján Scholtz Róbert emlékéremmel jutalmaztuk.

Következzenek most ők, az igazságosság kedvéért ABC sorrendben.

IMG 5164Békészki János 1973 óta dolgozik festő vállalkozóként, keze alatt festő tanulók generációi váltak jó szakemberré. Ipartestületünkért mindig is sokat tett, a legutóbb a Békéscsabai Szent Lukács nap kiváló szervezésével járult hozzá szakmánk méltó megünnepléséhez.. A Scholtz Róbert emlékérem arany fokozatát kapta.

 

 

Csáki Csaba kollégánk 1997. óta erősíti a festőmesterek mezőnyét. Ipartestületünknek aktív tagja, a TRILAK Festőakadémia állandő szakértője és oktatója. Az idei Sao Paolban megrendezett World Skills versenyen hazánkat képviselő Fata Dávid felkészítésében is kiemelkedő szerepe volt. Munkáját a Scholtz Róbert emlékérem arany fokozatával köszönjük meg. Sajnos elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni az ünnepségen, így fénykép sem készülhetett róla.

IMG 5168Dávid Zsuzsanna, Ipartestületünk egyetlen hölgy tagja, aki az Arttéka Egyesület vezetésében tevékenykedik.Több nemzetközi projektben részt vett, két Erasmus+ pályázat összeállítása is fűződik nevéhez. Legutóbb Scholtz Róbert életútját dolgozta fel szakdolgozat formájában. A Scholtz Róbert emlékérem arany fokozatát kapta.
 
 
 
SztLukacs0138Negyedik díjazottunk Fata Dávid, aki a szakmunkásképzőből nemrég került a festő vállalkozók világába. Az idei Sao Paolban megrendezett World Skills versenyen hazánkat képviselte. Arany emléklappal jutalmaztuk.
 
 
 
 
IMG 5171 A TRILAK Festőakadémia vezetője, Horváth József is hosszab ideje kapcsolatban áll Ipartestületünkkel, sok-sok rendezvény támogatását köszönhetjük neki. Most azonban az idei World Skills verseny résztvevőjének mentorálásáért részesítettük a Scholtz Róbert emlékérem arany fokozatában.
 
 
 
 
 
 
 
 
IMG 5187Szintén a Scholtz Róbert emlékérem arany fokozatával jutalmaztuk Kovács László Zoltán kollégánkat, aki két éve tagja Ipartestületünknek, azonban ezt megelőzően is jó szakmai kapcsolatot ápoltunk. Tekintettel arra, hogy ő az "oktatók csapatát" erősíti, korábban részt vett az Ipartestületünknél megrendezett Építményszigetelő tanfolyam oktatásában. Az ő nevéhez fűződik az idén először megrendezett Nemzetközi Festőverseny megszervezése és lebonyolítása.
 
 
IMG 5178Kövesdi Gergely kollégánk már három éve tagja Ipartestületünknek, s szintén az "oktatók csapatát" erősíti. Ipartestületünk életében folyamatosan jelen van és a festők részére rendezett versenyeken is rendszeresen indul. Szakmai érdeklődése, igényessége és a folyamatos fejlődésre való törekvése jutalmául kapta a Scholtz Róbert emlékérem bronz fokozatát.
 
 
 
IMG 5175Krisznai Zsolt két éve tagjai Ipartestületünknek, s egy éve az Elnökségbe is bekerült. Folyamatos, aktív munkájával is kiérdemelte volna, de most mégis az idei World Skills versenyen hazánkat képviselő Fata Dávid lelkiismertes oktatásáért és felkészítéséért jutalmaztuk a Scholtz Róbert emlékérem arany fokozatával.
 
 
 
 
 
 
 
 
Végül, de nem utolsó sorban lássuk együtt a büszke díjazottakat.
 
IMG 5181